Retur & Byte

1. Ett ångerköp/byte av varor gör du genom att maila [email protected] med ditt ordernummer.

2. Vid ångerköp eller önskemål om byte, skickar vi en retursedel till din e-postadress med vidare instruktioner för hur du hanterar returen.

3. När produkten kommit till vårt lager, är inspekterad och anses vara i säljbart skick, gör vi en återbetalning för returnerad produkt, minus returfrakten (59 kr) samt eventuell standardfrakt som uppstod vid beställning.

4. Varan ska returneras tillsammans med fakturan eller följesedeln (eller en kopia av dessa, fram och baksida). Tänk på att du som kund, vid retur, ansvarar för att varan inte skadas i transporten tillbaka till oss. Om du har kvar det transportemballage som vi använde för att skicka ut artikeln är det bra att använda detta även för returen. Saknas detta bör du tänka på att artikeln kan utsättas för stötar under transport så ett ytteremballage med stötdämpande material mellan detta och artikelns förpackning är bra att använda. Sätt inga adresslappar direkt på varans förpackning utan lägg originalkartongen i en annan kartong.

OBS! Returnera inte mot postförskott.

Vid köp av varor hos Maiya Lek AB gäller alltid 14 dagars ångerrätt i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning. Detta innebär att Kunden har rätt att ångra sitt köp genom att meddela Maiya Lek AB detta inom 14 dagar från det att Kunden eller Kundens ombud tagit emot den beställda varan (ångerfristen).

Maiya Lek AB betalar snarast tillbaka beloppet, dock senast inom 14 dagar från och med det datum Maiya Lek AB tog emot meddelande om utövande av ångerrätten. Maiya Lek AB får dock vänta med återbetalningen tills Maiya Lek AB tagit emot varan eller kunden har visat att varan har sänts tillbaka, t.ex. genom ett inlämningskvitto. Återbetalningen kommer att ske till kunden via det betalningsalternativ som kunden valde, om du till exempel betalade din order med betalkort, sätter vi tillbaka beloppet på samma kort.