Min beställning

Du kan inte själv ändra eller avbeställa din order på Din sida. Vi ändrar och avbeställer din order i den mån det är möjligt. När en order väl är utskriven för packning har vi inte möjlighet att ändra eller avbeställa den.

Vi använder Klarna som betalningsleverantör. När du betalar via Klarna handlar du tryggt och enkelt. Du kan själv välja om du vill betala mot faktura eller med kort.

Väljer du att betala mot faktura erbjuder Klarna nedanstående fördelar:

  • Få alltid hem varan innan du betalar
  • Betalningstid – alltid minst 14 dagar
  • Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter
  • Alltid 14 dagars ångerrätt i enlighet med distans- och hemförsäljningslagen*
  • Ladda ner dina fakturor från klarna.se
  • Möjlighet till delbetalning

Klarna kan vid köptillfället göra en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Du får då en kopia på kreditupplysningen per post.

Betalningsvillkor
Kredittiden för ditt köp är 14 dagar från fakturadatum. Fakturan skickas i samband med leveransen. I enlighet med avtalet med Maiya Lek AB debiteras ingen fakturaavgift.

En påminnelseavgift tillkommer vid utebliven betalning. Har du handlat för under 60 kr tillkommer 29 kr, och har du handlat för 60 kr eller mer tillkommer 60 kr i påminnelseavgift. Även en dröjsmålsränta om 24,00 % plus gällande referensränta tillkommer. Sker ingen betalning därefter kan fordran därefter komma att överlämnas för inkassohantering där ytterligare kostnader kan tillkomma.

Personuppgifter hanteras i enlighet med gällande lagstiftning. Klarna behandlar personuppgifter främst i syfte att utföra identifikation, kundanalys, kreditkontroll, marknadsföring och affärsutveckling. Personnummer används som kundnummer i kundhanteringssyfte. Se Klarnas dataskyddspolicy för en närmare beskrivning av Klarnas personuppgiftshantering.

Genom att använda Klarna Faktura godkänner du vår användning av dina personuppgifter i enlighet med Klarnas dataskyddspolicy, inklusive överföring till särskilt utvalda partners eller till stat utanför EU/EES-området.